fbpx

Vastuullisuus on pitkäjänteistä toimintaa

Prosessimme läpi kulkee vuosittain leijonanosa suomalaisen lihantuotannon eläinperäisistä sivutuotteista. Kehittämämme kiertotalouskonseptin ansiosta pystymme palauttamaan 100 % tästä orgaanisesta aineksesta takaisin luonnon kiertokulkuun turvallisesti ja mahdollisimman energiatehokkaasti. Vastuullisuus on liiketoimintamme kantava pilari, ja samaa toimintamallia haluamme viedä myös kehittyvissä maissa toimiville eläinperäisten sivutuotteiden käsittelijöille.

Kasvava lihateollisuus tarvitsee lisää vastuullisia toimijoita kaikkialla maailmassa, ja haluamme edistää sivutuotteiden vastuullista käsittelyä globaalisti.

Turvalliset tuotteet ovat asiakastyytyväisyyden edellytys

Tärkein tehtävämme on toimittaa asiakkaillemme korkealaatuisia tuotteita, jotka ovat todistettavasti 100 % puhtaita ja turvallisia. Se on edellytys toimintamme jatkumiselle ja vahvin kilpailuetumme maailmalla, ja haluamme varmistaa, että yrityksellämme on korkein mahdollinen asiantuntemus laatuvaatimukset täyttävien tuotteiden tuottamiseen. Panostamme paljon henkilöstömme hyvinvointiin, laatuajatteluun ja korkeaan ammattitaitoon, sillä he ovat merkittävässä roolissa laatutasomme ylläpitämisessä.

Standardit ja korkea etiikka ohjaavat toimintaamme

Toimintaamme ohjaavat useat eri kansalliset ja kansainväliset viranomaiset. Kaikki raaka-aineet käsitellään EU:n sivutuotelainsäädännön mukaisesti, ja ulkomailla toimiessamme teemme aina läheistä yhteistyötä paikallisten viranomaisten kanssa. Luotettavuus, rehellisyys ja vastuullisuus ovat mukana kaikissa päivittäisissä toimenpiteissämme, ja noudatamme korkeinta mahdollista etiikkaa myös silloin, kun laki ei aseta edellytyksiä.

Kiertotalous mahdollistaa puhtaan elinympäristön

Konseptimme yhdistää vastuullisen kiertotalousajattelun, agroekologian periaatteet ja teknologiset innovaatiot. Palautamme eläinperäiset sivutuotteet takaisin hyötykäyttöön, ehkäisemme patogeenien leviämistä, edistämme luonnon resurssien kestävää käyttöä ja minimoimme toimintamme ympäristövaikutukset. Haemme aktiivisesti uusia, kestävämpiä toimintamalleja mm. tekemällä aktiivisesti yhteistyötä eri tutkimuslaitosten kanssa.

Lataa vastuullisuusraportti

Vastuullisuusraportti 2018

Suomeksi (pdf)
In English (pdf)

Vastuullisuusraportti 2017

Suomeksi (pdf)
In English (pdf)

Ota yhteyttä

Vastaamme mielellämme toimintaamme, palveluitamme ja tuotteitamme koskeviin kysymyksiisi.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Ota yhteyttä