TUTKIMUS: Teurassivutuotteissa arvokkaita komponentteja

Suvi Aallon opinnäytetyö Teurassivutuotteiden hyötykäytön tehostaminen, syötäväksi kelpaamattomat jakeet (Hämeen ammattikorkeakoulu, v. 2010) tutkii erilaisia käyttökohteita syötäväksi kelpaamattomille sivutuotteille.

Opinnäytetyössä todettiin, että syötäväksi kelpaamattomat teurassivutuotteet sisältävät arvokkaita komponentteja, joilla on merkittävää jatkojalostusarvoa ja potentiaalisia hyötykäyttökohteita.

Lue tutkimus: http://urn.fi/URN:NBN:fi:amk-2010061412140

Ota yhteyttä!

Vastaamme mielellämme toimintaamme, palveluitamme ja tuotteitamme koskeviin kysymyksiisi.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.