TUTKIMUS: Lihaluuaineelle löydettävä uusia hyötykäyttökohteita

Lihaluuaineksen terminen hyödyntäminen –opinnäytetyö (Hämeen ammattikorkeakoulu, v. 2011) havannoi, että Suomessa syntyy suuri määrä lihaluuainesta, jolle olisi löydettävä uusia hyötykäyttökohteita.

Carita Viitamäen opinnäytetyö on osa Hyötyteuras-hanketta, joka on Hämeen ammattikorkeakoulussa käynnissä oleva Tekesin Symbio- ohjelmaan kuuluva hanke. Muun muassa maapallon fosforivarojen ehtyminen kasvattavat lihaluuaineksen hyötykäytön merkitystä.

Lue tutkimus: http://www.theseus.fi/handle/10024/41039

 

Honkajoki CIRCWASTE Challenge

Honkajoki Oy on yksi kiertotalouden edelläkävijäyrityksistä Suomessa ja merkittävä elintarviketeollisuuden sivuvirtarasvojen hyödyntäjä. Yhtiö tarjoaa turvallisen ja vastuullisen prosessin tuloksena syntyviä Lue lisää…

Honkajoki Oy aloittaa Poultry Protein -jauhon viennin Etelä-Afrikkaan ja Thaimaahan

Honkajoki Oy on saanut Poultry Protein -jauholle Etelä-Afrikan ja Thaimaan viranomaisten myöntämät tuontiluvat. Syksyllä 2017 tuontilupa myönnettiin Porcine Protein -jauholle, joka Lue lisää…

JUHANNUKSEN 2018 AIKATAULUT

Tilauskeskus sekä Noutoaikatiedustelut ovat suljettuna 21.6. klo 13.00 – 25.6. klo 9.00. Raatonetti, Minun Maatilani ja IVR palvelevat normaalisti. Raatoautot Lue lisää…

Kinkkutemppu, uutiskuva
Joulun 2017 kinkkutemppu onnistui yli odotusten!

Joulun 2017 kinkkutemppu onnistui yli odotusten ja mukana oli yli kolme kertaa enemmän kotitalouksia kuin vuotta aikaisemmin. Kerätty paistinrasva käsitellään Lue lisää…