Kehitys on asiakkaan, yrityksen ja ympäristön etu

Läpinäkyvän toimitusketjun, huolellisten toimintaprosessien ja perusteellisen laadunvalvonnan ansiosta voimme taata tuotteidemme korkean laadun ja turvallisuuden. Kehitämme aktiivisesti ratkaisuja ja tuotteita, jotka tukevat asiakkaitamme heidän liiketoiminnassaan. Avoin keskusteluyhteys sidosryhmiimme sekä yhteistyö yritysten ja tutkimuslaitosten kanssa varmistaa, että saamme jatkuvasti uutta tietoa tuotteistamme ja voimme parantaa niiden turvallisuutta ja jalostusmahdollisuuksia entisestään.

Honkajoki Oy:n innovatiivinen sekä esimerkillinen toiminta ympäristön suojelussa ovat saaneet tunnustusta useilta eri tahoilta.

Läheinen yhteistyö tutkimuslaitosten kanssa

Teemme läheistä yhteistyötä eri tutkimuslaitosten kanssa kehittääksemme kiertotalouteen ja agroekologiaan pohjautuvia toimintoja ja prosesseja, ja hyödynnämme tutkimusten tuloksia aktiivisesti omissa tuotantomalleissamme. Työskentelemme aktiivisesti myös tuotantoprosesseissamme käytettyjen koneiden ja laitteiden valmistajien kanssa kehittääksemme teknologisia ratkaisujamme yhä pidemmälle. Tutkimusyhteistyötä teemme muun muassa VTT:n, Helsingin yliopiston, Tampereen teknillisen yliopiston, Lappeenrannan teknisen yliopiston, Jyväskylän yliopiston, Vaasan yliopiston sekä MTT:n kanssa.

Huolellinen laadunvalvonta ehkäisee riskejä

Toimitamme asiakkaille ainoastaan tuotteita, jotka täyttävät niille asetetut vaatimukset. Valvomme aktiivisesti raaka-aineiden ja tuotteiden laatua, ja tuotteista tehdään useita erilaisia mikrobiologisia analyysejä sekä myyntierittäin, että päivittäisillä linjastolta otettavilla testeillä. Noudatamme monitorointiohjelmaa, joka määrittelee muun muassa tehtävät tutkimukset, analyysi- ja näytteenottomenetelmät sekä ennaltaehkäisevät toimenpiteet. Monitorointiohjelma koostuu lakisääteisistä hyvien hygieenisten käytäntöjen ja tuotantotapojen menettelytavoista. Laboratoriokumppaneinamme toimivat Eurofins Scientific Finland Oy, Seilab Oy, Fin FurLab Oy sekä Eviran laboratoriot.

Ota yhteyttä

Vastaamme mielellämme toimintaamme, palveluitamme ja tuotteitamme koskeviin kysymyksiisi.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.