Huippututkimusta akroekologian kärjessä

Honkajoki tutkii ja kehittää aktiivisesti eri tutkimuslaitosten kanssa agroekologiseen toimintamalliin liittyviä toimintoja ja prosesseja. Näiden tuloksia Honkajoki Oy käyttää ja soveltaa oman tuotannon ja tuotteiden kehittämistyössä. Teemme jatkuvaa tuotantoprosessimme koneiden ja laitteiden kehitysyhteistyötä myös kone- ja laitevalmistajien kanssa. Tutkimus- ja kehitystyössä tarjoamme tutkijoille ja opinnäytetöiden tekijöille mahdollisuuksia muun muassa testata aihealueeseen liittyviä tutkimustuloksia. Tutkimusyhteistyötä teemme muun muassa VTT:n, Helsingin yliopiston, Tampereen teknillisen yliopiston, Lappeenrannan teknisen yliopiston, Jyväskylän yliopiston, Vaasan yliopiston sekä MTT:n kanssa.

Honkajoki Oy:llä on oma, nykyaikaisin analysointilaittein varustettu käyttölaboratorio. Laboratorio palvelee päivittäisen tuotannon omavalvontaa ja tukee merkittävästi uusien menetelmien ja tuotteiden kehittämisestä. Laboratorio tekee kiinteästi yhteistyöstä useiden eri laboratorioiden kanssa. Pääasiallisin yhteistyökumppani on Seilab Oy.

Tutkimus- ja kehityshankkeista tiedotamme kotisivumme Ajankohtaista-osiossa.

 

Kiinnostuitko tutkimusyhteistyöstä?

Ota yhteyttä  toimitusjohtaja Kari Valkosaloon.

Innovatiivisuutemme ansiosta meille on myönnetty maakunnallinen InnoSuomi-palkinto vuonna 2009 ja lisäksi Ympäristöviranomainen on antanut Honkajoelle maininnan esimerkillisestä toiminnasta ympäristön suojelussa.

Yhteyshenkilöt

Toimitusjohtaja

Kari Valkosalo

+358 (0)10 834 6417

+358 (0)10 834 6400

kari.valkosalo@honkajokioy.fi